گروه روانشناسی و روانپزشکی مهربد / زوج درمانی / دلایل پشیمانی بعد از طلاق در زوجین چیست؟
مدت زمان مطالعه ۴ دقیقه

دلایل پشیمانی بعد از طلاق در زوجین چیست؟

دلایل پشیمانی بعد از طلاق در زوجین چیست؟ یکی از شایع ترین مواردی که افراد بعد از طلاق ممکن است آن را تجربه کنند پشیمانی بعد از طلاق است که این پشیمانی به علت دلایل مختلفی بروز پیدا می کند. در ادامه این مقاله قصد داریم دلایل پشیمانی بعد از طلاق در زوجین را به طور کامل شرح دهیم پس برای آگاهی از این دلایل پیشنهاد میکنیم تا اخر این مقاله با ما همراه باشید.

دلایل پشیمانی بعد از طلاق در زوجین چیست؟

همان طور که در موارد فوق اشاره نمودیم، عده ای از افراد هستند که بعد از طلاق دچار پشیمانی می شوند که این پشیمانی به چند دلیل رخ می دهد.

از جمله شایع ترین و مهمترین این دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد که این موارد عبارتند از:

بروز احساس دلتنگی

از مهمترین دلایل پشیمانی بعد از طلاق در زوجین می توان به بروز احساس دلتنگی در زوجین اشاره نمود.

اغلب زوجین بعد از طلاق در خلوت خود به یادآوری خاطرات تلخ و شیرین با همسر خود می پردازند که این موضوع سبب دلتنگی در زوجین می شود.

وضعیت بد فرزندان بعد از طلاق

در اغلب موارد مشاهده شده است که فرزندان زوجین بعد از طلاق ممکن است دچار ناملایماتی شوند. به طورمثال این دسته از کودکان ممکن است در آینده با چالش هایی همانند شناخته شدن در سطح جامعه به عنوان “فرزند طلاق” روبرو شوند که این موضوع به خودی خود میتواند سبب تضعیف روحیه کودکان شود.

تعداد زیادی از والدین به علت عشق به فرزند و سختی هایی که برای این دسته از کودکان بروز پیدا کرده است ممکن است از تصمیم خود پشیمان شوند.

بیشتر بخوانید: افسردگی بعد از طلاق چیست

وارد شدن فشار های مالی

همان طور که میدانید ممکن است تعدادی از زوجین به خصوص زنان بعد از طلاق، با وضعیت اقتصادی نا به سامانی مواجه شوند که این موضوع به خودی یکی از مهم ترین دلایل پشیمانی بعد از طلاق زوجین است. این موضوع در مواردی باعث می شود تا زنان به افسردگی بعد از طلاق مبتلا شوند.

نگاه منفی جامعه به افراد مطلقه

در بسیاری از موارد، یکی از مهم ترین دلایلی که افراد بعد از طلاق دچار پشیمانی می شوند، نگاه آزاردهنده ای است که جامعه نسبت به این افراد دارد است.

در مواردی این موضوع سبب می شود تا زنان نتوانند برای خود حتی کار پیدا کنند.

از دیگر مشکلات که اغلب زنان بعد از طلاق خود ممکن است آن را تجربه کنند می توان به مواردی از قبیل: قضاوت اطرافیان، حضانت فرزندان، فشار های روانی و مالی اشاره کرد.

حتما بخوانید: بهترین مرکز مشاوره زوج درمانی

چگونه می توان با حس پشیمانی بعد از طلاق کنار آمد؟

لازم است در ابتدا این نکته را ذکر نماییم که بخشی از احساسات حس پشیمانی شما بعد از طلاق کاملا طبیعی است. اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که به هر دلیلی به پشیمانی بعد از طلاق مبتلا شده اید و قبل از طلاق برای عدم بروز این اتفاق تلاش کرده اید، لازم است این نکته را در نظر داشته باشید که بروز پشیمانی بعد از طلاق یک حس کاملا طبیعی و موقتی است که بعد از گذشت زمانی برطرف خواهد شد.

در نظر داشته باشید که اغلب افراد بعد از طلاق، به بحران بعد از دوران طلاق مبتلا می شوند که این دسته از افراد جهت حفظ روحیه خود بایستی تلاش کنند که برای این کار می توانید به کلینیک مهربد مراجعه نمایید.

بیشتر بخوانید: پایان رابطه عاطفی

راهکارهای کنار آمدن با پشیمانی بعد از طلاق

این راهکارهای تاثیر گذار برای کنار آمدن با پشیمانی بعد از طلاق عبارتند از:

  • سعی کنید به خودتان فرصت دهید
  • سعی کنید خودتان را به خاطر این اتفاق ببخشید
  • سعی کنید برای فرزندان خود رفاه و آرامش را فراهم کنید
  • از سرزنش کردن خودتان دست بردارید
  • به فکر یک در آمد خوب و ثابت باشید
گروه روانپزشکی و روانشناسی مهربد

گروه روانپزشکی و روانشناسی مهربد

فعالیت خود را با هدف ارائه خدمات روانشناسی و روانپزشکی توسط متخصصان و روانپزشکان مجرب و حاذق آغاز کرده است.
این مرکز با داشتن فضایی مناسب، خدماتی تخصصی نظیر روان درمانی فردی، درمان مشکلات زوج و خانواده، مشاوره انلاین، روانپزشکی سالمندان، کودکان و نوجوانان را ارائه می دهد.
همچنین به درمان بیماری هایی نظیر افسردگی، اختلالات دو قطبی، اختلالات هوشیاری، عواقب مصرف داروهای روانگردان، وسواس فکری و غیره نیز می پردازند…
برچسب ها:
مقالات مرتبط
معرفی انواع اختلال اضطرابی

معرفی انواع اختلال اضطرابی

انواع اختلال اضطرابی به 9 دسته‌ی اختلال اضطراب فراگیر، اختلال هراس، اختلال اضطراب اجتماعی، اختلال فوبیا، اختلال...

انواع درمان اختلالات جنسی

انواع درمان اختلالات جنسی

درمان اختلالات جنسی یک حوزه مهم در زمینه بهداشت جنسی است که به افراد کمک می‌کند تا مشکلات مرتبط با عملکرد جنسی و رضایت...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *